Liderii organizațiilor județene de revoluționari din toată țara, reuniți în Blocul Național al Revoluționarilor din România, s-au întâlnit astăzi la Buzău în Sala Mare a Palatului Comunal, locul sacru în care s-au pus bazele mișcării revoluționare de la Buzău. Blocul Național al Revoluționarilor are peste 30.000 de membri în cele 130 de organizații din toată țara și cuprinde 75% din teritoriul României. Liderul revoluționarilor, Dorin Maior, secondat de vicepreședintele Gheorghe Vlase, au ținut să precizeze încă de la începutul ședinței susținerea pentru liderul P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, revoluționar recunoscut de Blocul Național al Revoluționarilor din România. De asemenea, Blocul Național al Revoluționarilor sprijină Partidul Social Democrat, așa cum au declarat public reprezentanții acestei entități.

Aflată într-o permanentă stare conflictuală internă și supusă unor presiuni politice dure, mișcarea revoluționară din țară și-a recăpătat vigoarea după ce în fruntea sa s-a reîntors Dorin Maior. S-au refăcut filialele din întreaga țară, iar revoluționarii s-au reunit. Pe plan local, implicarea economistului Gheorghe Vlase a determinat o comasare a grupurilor de revoluționari răzlețe care activau sporadic și fără nicio reprezentare. Se poate spune că la nivel național, dar și pe plan local, revoluționarii au înțeles că doar uniți, sub o conducere competentă, își pot aduce aportul la făurirea unui cadru normal de funcționare a unui stat democratic fără ca excesele sau abuzurile împotriva drepturilor și libertăților cetățenilor să nu poată fi sesizate și denunțate.

”Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi”, a declarat liderul național al revoluționarilor în deschiderea lucrărilor.

”Noi nu am participat la lupta pentru putere care s-a declanșat atunci, noi am luptat în primul rând pentru libertate! Asta facem și acum!”, a mai declarat la deschiderea consfătuirii președintele Blocului Național al Revoluționarilor, Dorin Maior.

În cadrul întâlnirii de astăzi a fost anunțată decizia biroului național al BNR prin care Flori Maior a fost aleasă în funcția de secretar de stat al revoluționarilor din Guvernul României.

”Este dureros ceea ce s-a întâmplat, este crunt nu vreau să deschid acest capitol, dar în continuare cred cred că merit de la viață si această șansă si cred că pot face față acestui secretariat de stat” a declarat Flori Maior.

”Nu există revoluție fără revoluționari și la baza fiecărui stat independent suveran și democratic există o revoluție. Pentru cei care nu ne recunosc sau încearcă să ne îngroape într-un fel anume pentru a nu mai veni, pentru a nu-și mai aduce aminte de această revoluție frumoasă și sângeroasă în același timp le spunem că suntem extrem de respectați în Uniunea Europeană și în toată lumea pentru curajul nostru pentru faptul că noi am avut acel curaj de a înfrunta o dictatură ucigașă. Chiar dacă cei din țară, unii dintre ei încearcă să ne creeze fel de fel de probleme, dacă ascultați la Uniunea Europeană ce se vorbește despre revoluționarii din România și despre revoluția română nu vă vine să credeți. Mai mult și mai frumos se vorbește acolo decât la noi” a declarat Gheorghe Vlase.

Gheorghe Vlase a anunțat faptul că Biroul permanent al revoluționarilor a ales-o pe Flori Maior pentru postul de secretar de stat al revoluționarilor din Guvernul României.

Închei prin a vă spune că suntem aproape de domnul președinte și de toți revoluționarii din țară și că vom face tot ce este posibil ca revoluția română să fie cunoscută așa cum a fost cu adevărat, cum a fost ea nu cum o prezintă anumite forțe urâcioase din România și îi asigurăm cu toată prezența noastră, că așa cum am avut curajul în 1989 să punem mâna pe arme și să murim, la fel acum, mai bătrâni ca atunci cu 32 de ani, facem același lucru dacă va fi nevoie” , și-a încheiat discursul vicepreședintele Gheorghe Vlase.

 

http://racnetulbuzaului.ro/2021/11/26/desant-revolutionar-la-buzau/